Kirkkonummen Tennis ry

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Jäsenyysasiat

Kirkkonummen Tennis ry:n jäseneksi voit liittyä yksinkertaisesti maksamalla liittymismaksun ja jäsenmaksun seuran tilille.

Muistathan merkitä maksun yhteydessä viestikenttään syntymävuotesi, postiosoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Siten saat jäsenkirjeen ja muut viestit oikeaan osoitteeseen tai puhelimeen. Tennislehti ilmestyy jatkossa vain nettiversiona www.tennis.fi sivuilla. Lisätietoja saa seuran sihteeriltä ja muilta johtokunnan jäseniltä.

Tennisliiton kilpailuihin osallistumiseen vaaditaan lisäksi K-lisenssi, joka maksetaan vuorostaan suoraan Tennisliiton tilille. Ohjeet Tennisliiton sivuilla.

KirTe:n jäsenmaksut vuonna 2017 on mainittu alla olevassa jäsenkirjeessäKirTen sähköpostilista

KirTellä on oma sähköpostilista Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen jolla tavoitetaan kaikki jäsenet jotka ovat mukana jakelulistalla. Roskapostin estämiseksi vain listallaolijoiden viestit menevät suoraan listalle. Muiden viestit menevät ensin ylläpitäjälle hyväksyttäviksi. Myös vastaanottajien tiedot pysyvät piilossa.

Viestin lähettäminen listalle

Viesti lähetetään listalle lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen . Viesti lähetetään edelleen vastaanottajille vain jos lähettäjä on mukana listalla.

Sähköpostilistalle liittyminen

Haluattaessa liittyä sähköpostilistalle lähetetään viesti osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen siitä sähköpostiosoitteesta johon haluaa vastaanottaa listaa. Lista lähettää tämän jälkeen vahvistusviestin johon vastataan lähettämällä viesti takaisin. Tämän jälkeen ylläpitäjä hyväksyy uuden jäsenen listalle. Jos et saa vahvistusviestiä, tarkistathan myös roskapostikansiosi.

Sähköpostilistalta poistuminen

Jos haluaa pois listalta tulee lähettää viesti osoiteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen jolloin lista lähettää vahvistusviestin joka lähetetään takaisin.

Viimeksi päivitetty 04.05.2018 09:28